مشاوره حقوقی رایگان - سوال کشاورزی

باسلام زمین کشاورزی خریداری کرده ام که حدود 2000متر از زمین چند هکتاری است و در قدیم دیوار داشته که از بین رفته و در نقشه هوایی وجود دارد ولی جهاد قبول نمیکند و میگوید باید فنس بکشی. اگر ما زمین را درخت کاری کنیم و یک اتاق کارگری بسازیم ایا به مشکل میخوریم و دیگر اینکه با توجه به اینکه در کنار زمین آب و برق نیز وجود دارد آیا ما میتوانیم درخواست بدهیم و برای خانه کارگری برق بگیریم و با توجه به نزدیکی زمین به روستا آیا امکان گرفتن طرح هادی وجود دارد. با سپاس

پاسخ ها :

فنس کشی زمین کشاورزی ساخت اتاق کارگری در زمین جهاد کشاورزی طرح هادی