مشاوره حقوقی رایگان - ضامن چک

با سلام و خسته نباشید: بنده برای یک نفر برای خرید کالا از یک شرکت چند فقره چک دادم که وی پشت چک را امضا نموده شرکت چک ها را برگشت زده وی دوتا چک های برگشتی را از شرکت گرفته و تحویل اینجانب داده و بقیه چک ها که برگشت خورده چندین بار بهش گفتم حسابم مسدود پول شرکت را بده چکهای برگشتی مرا بده حال زده زیر حرفش آیا من بعنوان صادره کننده چک می توانم شکایت او را که پشت چک امضا کرده بکنم

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود بر شما
طرح شکایت خیانت در امانت
در صورت وجود قرارداد امانی ارائه دهید
در هر صورت شما نیز به عنوان صادر کننده مسئولیت دارید.
طرح هر دو دعوای حقوقی و کیفری

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

خیر صادرکننده مسوول پرداخت وجه چک هست لذا دارنده می‌تونه علیه دونفر شکایت کنه