مشاوره حقوقی رایگان - سرقت خورو

سلام. برادرم قبلا هم سابقه سرقت خودرو داشت الان هم اوین هست و 300 میلیون وثیقه خواستن ؟؟ ایا امکان کم شدن این 300 هست و کلا 300 میلیون قرار برای سرقت خورو عجیب نیست ؟؟
سوال دوم اینکه ایا زنی که سه دنگ از ویلا در شهرستان به نامش باشد میتواند سند خود را به عنوان وثیقه 300 بزاره در صورتیکه ارزش ملک هم خیلی بالاتر هست

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام
همه موارد بسته به نظر قاضي محترم رسيدگي كننده و مرجع صدور قرار منتهي به بازداشت دارد