مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به ساختمان همسایه به دلیل وجود اب در زمین

با سلام؛ حدود یک سال است که پروانه ساخت گرفتیم و شروع به حفاری نمودیم که در زمان گود برداری متوجه وجود خط اصلی اب در زمین شدیم ( در استعلام آبفا خط لوله را خارج از زمین نشان داده بودند ) به همین علت عملیات ساخت متوقف شد و بعد از مدتی محل حفاری را با خاک پر کردیم، اکنون مقداری اب داخل زمین جمع میشود که منبع آن مشخص نیست که اب موجود در زمین است یا به خاطر شکستگی لوله های آبفا؛ اگر ساختمان همسایه به دلیل وجود آب داخل زمین دچار خسارت شود آیا ما مقصر هستیم؟؟ ناگفته نماند که به دلیل استعلام غلط آبفا خسارت مالی زیادی به ما وارد شد که هم اکنون قادر به ساخت و ساز نیستیم

پاسخ ها :

اکبرمقدم

جناب آقای اکبرمقدم :

در هرحال سبب خسارت احتمالی همسایه حفاری شمابوده بنابراین امکان مطالبه خسارت ازشما هست