مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم

بنده یک دختر 4ساله دارم به اسم راحیل که الان میخام اسمش رو تغییر بدم, بنظرتون امکانش هست ؟ اخه راحیل یک اسم قدیمیه و میترسم وقتی بزرگ شد از اسمش ناراحت بشه و اطرافیان اسمش رو خوب تلفظ نمیکنند.

پاسخ ها :

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

با توجه به اینکه اسم انتخابی شما مورد تایید اداره ثبت احوال قرار گرفت، درخواست شمامورد مخالفت ثبت احوال قرار خواهد گرفت اما می‌توانید در دادگاه حقوقی طرح دعوی نمایید هرچند امکان موفقیت تا حدود زیادی بستگی به نام انتخابی جدید شما دارد