مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام، اسم من تو شناسنامه معصومه ست ولی همه منو به اسم آرمیتا میشناسن، چند سال پیش از ثبت احوال پرسیدیم برای تغییر اسم، گفتن چون اسم شناسنامه ایت مذهبیه امکانش نیست،میخواستم بدونم الان قانونش تغییر کرده و امکان تغییر اسم وجود داره؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
می توانید با اقدام مناسب از دادگاه بخواهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید با اقدام مناسب از دادگاه بخواهید

مینا احمدی

مینا احمدی :

در شرایطی تغییر نام امکانپدیر است
جهت راهنمایی بیشتر از قسمت مشاوره تلفنی با من مینا احمدی تماس بگیریر

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست تغییرنام ثبت کنید وبااستنادشهادت شهود واستشهادنامه میتوانیدحکم بگیرید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . بله . ازطریق ثبت احوال و نهایتا از طریق دادگاه حقوقی اقدام بفرمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام باید درخواست تغییر نام را در دادگاه مطرح نمایید و باید دلائل محکم داشته باشید

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

کجا ساکن هستید ؟
معمولا نمی پذیرند ولی یه اسم های خاص رو میتونید انتخاب کنید
تماس بگیریر راهنمایی دقیق ترکنم

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
ابتدا درخواست خود را به ثبت احوال و سپس از طریق دادگاه اقدام نمایید. دادخواست تعییر نام به پیوست استشهادیه ثبت نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر به همان شکل سختگیری میشود شاید بتوانید به نام مذهبی دیگر تغییر دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تغییر اسم مذهبی سخت است از طریق دادگاه اقدام کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

هرچند که سخت هست ولی بله تحت شرایطی امکانپذیر است جهت بررسی دقیق تر و پاسخ مفصل تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق مراجع قضایی اقدام کنید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه