مشاوره حقوقی رایگان - کمک

سلام چند سال پیش آپارتمانی خریدم با پارکینگ مسقف درج شده در قولنامه بنگاه و حالا که سند میدن فهمیدم پارکینگ مسقف ساختمان تایید نشده و داخل فضای آزاد تایید شده که فروشنده اطلاع داشته و حتی در پایان کار ساختمان که قبل از تاریخ خرید من بوده نیز قید شده بوده که فروشنده از من مخفی کرده بوده و پروانه پایان کارا تو آخرین فروش واحد اونجا به خریدار آخری داده
نمیدونم الان باید چیکار کنم زیر بارم نمیره میگه برو شکایت کن
نمیدونم شکایتم مربوط به کجا میشه و فایده ای داره یا نه
اختلاف ارزش موقعیت پارکینگ هم حدود ده پونزده میلیون تومنه
ممنون

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام
شما در حال حاضر دو راه دارید : 1- فسخ قرارداد و 2- مطالبه تفاوت قیمت پارکینگ مسقف و غیر مسقف . به نظر من شکایت کیفری نتیجه مثبتی نداره و بهترین راه طرح دعوا حقوقی به یکی از دو خواسته فوق است

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام شما می توانید درخواست فسخ قرارداد و دریافت ضررو زیان مربوطه تا زمان فسخ قرارداد و یا درخواست پرداخت مابه التفاوت پارکینگ مسقف و ازاد و در نهایت الزام فروشنده به ساخت و یا تقدیم پارکینگ مسقف را از دادگاه حقوقی محل قرارگیری ملکتان بنمایید.