مشاوره حقوقی رایگان - رد مستثنیات

همسر بنده محجورن و در مرکز اعصاب و روان نگهداری میشن و من درخواست مهریه را دادم و منزل را به عنوان مهریه طلب کردم ولی قاضی رای بر دو دانگ از شش دانگ به عنوان مهریه دادند در حالی که همسرم محجور هستن و در مرکز نگهداری میشن و قیم و سرپرستی هیچ کدام درخواست مستثنیات نداده و با اختصاص کل منزل به عنوان مهریه موافقت کرده اند و کتبا موافقت خود را اعلام نمودن لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

منزل شخصی به حکم قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی جز مستثنیات دین است و نیازی به گفتن خوانده یا سرپرست او ندارد