مشاوره حقوقی رایگان - رفع مستثنیات دین

با سلام و احترام، بنده در ابتدای تابستان سال 98 دادخواست تامین خواسته برای مطالبه مهریه کرده ام. همسرم چندین خانه دارد که آنها را توقیف کردم. خانه ای که به مدت هفت سال از ابتدای زندگی تا حال در آنجا ساکن بودیم خرید آن قولنامه ای بود. شوهرم رفته قولنامه تنظیم کرده که این خانه را در سال 93 به صورت قولنامه ای به مادرش فروخته ولی در همین ایام ( یعنی در بازه زمانی تابستان 98 تا تیر 99 ) رفتن به نام مادرش از ثبت اسناد برای (زمین) آن خانه سند رسمی گرفته اند و سند هم در تیر ماه 99 صادر شده که به نام مادرش است ( نکته : در پرونده شهرداری آخرین مالک قولنامه ای خانه، شوهرم است و حتی برای اخذ سند رسمی به نام مادرش هیچگونه مدارکی از وی در پرونده شهرداری نیست ). نکته دوم اینکه شوهرم خانه دیگری در مرکز استان دارد که سند رسمی دارد و از ابتدای خرید در اجاره بوده و حتی پرینت آخرین اجاره نامه و قبلی را هم دارم که ضمیمه پرونده کرده ایم و حالا شوهرم ادعا میکند که از اواسط تیر ماه 99 ( یعنی از زمان اتمام آخرین اجاره نامه ) در خانه مرکز استان زندگی میکند و ادعا کرده میتوانید تحقیق کنید. یک ماه قبل هم دادگاه از کلانتری خواسته بود که تحقیقات محلی انجام بده و کلانتری هم طی تحقیقات محلی زندگی وی را همان خانه ای که 7 سال در آن زندگی کرده بودیم را تایید کرده است . از حدود سیزده ماه قبل که مطالبه مهریه کرده ام سنگ اندازیهای زیادی میکند . همین خانه دوم که در مرکز استان است و پرونده نیابت در اوایل آذر 98 به مرکز استان برده ایم قیمت گذاری شده و چندین مرتبه تا مرحله مزایده رفته ولی دایم لایحه مینویسه و پرونده دوباره به بررسی میره و عقب میفته ( 6 ماهه قیمت کارشناسی هم به تازگی به اتمام رسیده است ). یک خانه دیگر ارث پدری داره که سند رسمی داره و انحصار وراثت هم شده ( به همراه دو خواهر و مادرش ) که ادعا کرده که سهم خودش را به مادرش قولنامه ای ( 45 روز قبل از مطالبه مهریه توسط بنده یعنی اردیبهشت 98 ) فروخته است در قولنامه که 100 درصد صوری است نوشته اند که هر وقت طرفین بخواهند سند رسمی تنظیم خواهد شد و بنده برای کارشناسی قیمت گذاری اقدام کردم ولی مادرش دادخواست اعتراض ثالث به عملیات اجرایی داده که در دادگاه در حال بررسی است. سوال اول : با این اوصاف لطفا بنده را راهنمایی کنید که چگونه مجددا خانه مرکز استان را از مستثنیات دین خارج کنم ؟ توضیح اینکه همسرم استخدام رسمی دولت بوده و مدت شش سال است که در زادگاهش یعنی همان جا که محل زندگیمان است مشغول کار است و چند روز قبل لایحه داده که حدودا بیست روز است به مرکز استان کوچ کرده ام و هر روز مسافت نود کیلومتری خانه ام در مرکز استان تا محل کارم را رفت و آمد میکنم؟ آیا این دروغ را قاضی برای مستثنیات دین نمودن خانه مرکز استان قبول میکند؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

رد مستثنیات دین بودن خانه در پرداخت مهریه خانه مستثنیات دین توقیف ملک برای مهریه مستثنیات دین مهریه