مشاوره حقوقی رایگان - هزينه تعميرات

با سلام و احترام از محضرتون
آپارتمان ما ٢٠ واحد دارد و شامل ٢پاركينگ كاملا مجزا با درب خروجی جدا ميباشد
هر پاركينگ متعلق به ١٠ واحد
حالا برای تعويض جک درب پاركينگ بالا كه خراب شده و هيچ ربطی به من ندارد من و همسايه هاي مشابه من هم بايد هزينه پرداخت كنيم؟؟؟؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

هزینه ی تعمیر قسمتهای مشاع ساختمان از جمله در ورودی مشترک بین تمامی مالکینه مگر اینکه توافقی به غیر ازاین بین مالکین انجام شود.