مشاوره حقوقی رایگان - هزینه جک درب پارکینگ 1

سلام ارادت لطفا پاسخ منطقی و قانونی عنایت فرمایید وگرنه حق 10 خانواده تضعیف میشه!
در آپارتمان مسکونی ما 20 واحد ساکن هستیم و دارای دو پارکینگ کاملا مجزا که هیچ ارتباطی بهم ندارند شاملیم.
10 واحد پارکینگ 1
10 واحد پارکینگ-1
((ورودی و خروجی و درب‌های ریموتی کاملا سوا از هم و مستقل))
حالا درب پارکینگ 1 از ناحیه جک آسیب جدی دیده و باید تعویض بشه با هزینه بسیار بالاس که عقلانی لحاظ بشه محل پارک و تردد 10 واحد اوله و 10 واحد دوم جای دیگه با فضای دیگه هستند آیا موظف به شراکت در پرداخت هزینه جک غیر هستیم؟؟؟؟؟
خواهشا عاجزانه اورژانسی

پاسخ ها :

اسلام  باقري

اسلام باقري :

استان :

سلام چنانچه در اسناد پارکینگ مشخص شده و صاحبان پارکینگ از آن درب رفت و آمد نداشته باشند تکلیفی جهت‌ تعمیر آن ندارند