مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای تمکین

با سلام
سال 98 هم دادگاه اول هم دادگاه تجدید نظر رای با متن اینکه زوجه امنیت جانی در منزل زوج ندارد به نفع بنده بود سال 99 همسرم دوباره تمکین زده و دادگاه اول با متن اینکه وجود اسایش و آرامش وجود نداره باز رای به نفع بنده صادر شده بنده در سال 98 پرونده ای مبنی بر اینکه ایشون منو زده در دادگاه 1168 محکومیت ایشون به پرداخت دیه دارم قاضی تجدیدنظر بدون توجه به این موضوع و مطرح کردن (اینکه اتفاقات قبلی برای سال 98 بوده و الان سال 99 وجود مسکن و وسایل منزل شرط می باشد، و چون زوج دارای این موارد می باشد رای به نفع ایشون صادر شده و زوجه مستحق نفقه نمی باشد)، و با توجه به اینکه وسایل موجود در منزل همه جهازیه من هست و اینکه بارها من به همسرم گفته بودم اگر محل سکونت تغییر بدن و نامه از مشاوره معتبر بگیرن که درست شدن من حاضر به زندگی مشترک هستم درصورتی که خودم بارها به مشاوره مراجعه کردم و مشاوران گفتن مشکل ایشون اختلال شخصیت مرزی که درست نمیشه، حالا با توجه به این موارد آیا می تونم به دادگاه تجدیدنظر اعتراض کنم یا اعاده دادرسی کنم، یکی از همکارانتون نوشتن اگه بتونم اثبات کنم امنیت جانی ندارم امکان داره رای در دیوان عالی نقض بشه درصورتی که هم ویس دارم هم نامه پزشکی قانونی هم رای قطعی مبنی بر محکومیت دیه. من 5 روز بیشتر وقت ندارم ممنون میشم راهنماییم کنین خواهش میکنم بگین چیکار کنم

پاسخ ها :

مریم میرشکاران

مریم میرشکاران :

استان :

طی لایحه اعتراضی مدارک را ارائه دهید و موارد مذکور را توضیح دهید نظر دادگاه تجدیدنظر قطعی است