مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی و اعتراض به رای گواهی عدم امکان سازش

باسلام و عرض خسته نباشید. بنده یک سال و نیم قبل در بهترین شرایط زندگی مشترکم با همسرم به ایشان وکالت حق طلاق دادم برای اثبات دوسداشتنش و علاقه به تحکیم زندگیمان و اینکه همسر و فرزندم را دوس دارم، بدون ذکر اسقاط تجدید نظرخواهی و اینکه حضور بنده در دفترخانه ملزم نیست یعنی اینها در وکالت نامه ذکر نشده است. بنده بدلیل شرایط کاری ام مدت دوسال است در شهرستان دیگری مشغول به کار هستم، تاریخ 25 آبان 99 برای بنده در سامانه ثنا دادخواست طلاق توافقی از سمت همسرم صادر شده بود، که برای تاریخ 28 آبان جلسه رسیدگی بود. بنده بخاطر شوک از این قضیه و اینکه امکان حضورم در جلسه نبود نتوانستم حضور پیدا کنم. در همان جلسه قاضی بدون معرفی به مشاور و تعیین داور رای به عدم سازش داده اند و بیست روز مهلت اعتراض، و وکیلی مع الواسطه از طرف من گفته اند که با زوج صحبت کرده اند و بنده توافق به طلاق دارم و مواردی هم همسرم از قبیل مهریه و نفقه و... گفته اند گذشت میکنند. آیا قاضی میتواند چنین رای سریعی در یک روز صادر کند؟ بدون روال مشاوره و داوری؟ آیا میتوانم به نحوه رسیدگی جلسه دادگاه نیز اعتراض کنم! و ایا گفته وکیل مع الواسطه دروغ نیست و میتوانم شکایت کنم از وکیل؟ و اینکه بنده چگونه به حکم عدم سازش اعتراض کنم؟ و ایا حضور بنده در دفترخانه الزامی است یا نه برای طلاق؟ و نروم سه ماه بعد رای باطل میشود؟ و میتوانم اظهار عدم تمکین همسرم را انجام دهم که با من به شهرستان نیامدند و در خانه پدری خود ماندند و بنده رفت و امد میکردم؟
باتشکر از حوصله و وقتی که برای بنده میذارید، توروخدا راهنماییم کنید از این شوک دربیام. ممنونم

پاسخ ها :

اعتراض به گواهی عدم امکان سازش گواهی عدم امکان سازش طلاق توافقی طلاق