مشاوره حقوقی رایگان - سازش بعد از به اجرا گذاشتن مهریه

سلام، وقت بخیر.
من مرداد ماه اجراییه مهریه ام رو گرفتم و مراحل رو طی کردم. دهم دی ماه اولین جلسه دادگاه است و یک هفته اس تامین خواسته گرفتم و توقیف گذاشتم روی ماشین همسرم. الان قصد سازش داریم و به همین علت الان قصد دریافت مهریه ام رو ندارم. چه کاری باید انجام بدم که در آینده اگر لازم شد، توانایی گرفتن مهریه ام داشته باشم؟

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اگر مهریه خود را نبخشید ، در اینده مشکلی برای مطالبه نخواهید داشت.