مشاوره حقوقی رایگان - به بدهکارم ارث می ‌رسد می‌توانم به نفع خودم بگیرم؟

شخصی از من پولی گرفته و بعد از چند سال دوندگی مبلغی پیش و ماهی 500 به حسابم ریخته میشه. بدهی 120میلیون برای چند سال پیش هست که الان دیگه اونقدر ارزش نداره.
این آقا دبیر هستن و 500ماهیانه از حقوقشان به حساب من میریزه.
الان مادرشون فوت شده و بهش ارث میرسه چطور اقدام کنم آیا نتیجه داره ؟ یا راه دور زدن براش هست ؟ ممنونم

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام اگر منظورتون توقیف سهم الارث هست در صورتی که قرارداد یا چکی از ایشان داشته باشید که به شما بدهکار است میتوانید پس از طرح دادخواست توقیف کنید