مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو غیر قابل صلح

با سلام در ثبت نام ایران خودرو با مشخصات یکی از بستگان درجه 2 خود ثبت نام کردم و برنده شده میخوام من وجه رو واریز کنم ولی ماشین تا 1 سال غیر قابل انتقاله میخواستم ببینم بعد از تحویل خودرو و یا در طول این یک سال میتونه ادعای اینکه خودش وجه رو واریز کرده رو بکنه و ماشین رو بگیره رو بکنه؟ و چطور میشه از طریق قرارداد یا وکالت این ادعا رو رد کرد لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

اگرقرازدادورسید پول داشته باشید بله میششوددرصورت انکار به دادگاه مراجعه کرد

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام .نمیتونه بگه وجوه رو واریز کرده .چون شما مدارک دارید ولی قانونا خودرو برای ایشونه.مگر اینکه در دفترخانه اقرار نامه رسمی بگیرید.برای تنظیم متن صحیح محضری پیشنهاد میکنم حتما مشاوره بگیرید