مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین

سلام . من سه ماه پیش یه ماشین 206 خریدم الان بعد از 3 ماه که درخواست دادم صاحب سند بیاد برا انتقال سند، صاحب سند فرمودند که ماشین بدون اجازه من فروخته شد، اما سند این چیزا دست منه ، تکلیف چیه ؟ باید برا انتقال سند چیکار کنم ؟ ( صاحب سند میگه ماشین دست رفیقم بود که ب شخصی فروخت بدون اجازه و منم ماشین از اون شخص سوم خریدم که قولنامه دستی هم نوشتیم ) .

پاسخ ها :

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

طبق توضیحات شما احتمالا معامله فضولی صورت گرفته که معامله فقط با اجازه و رضایت صاحب اصلی مال یعنی کسی که سند به نام اوست صحیح است وگرنه باطل است ، البته اگر شخص فروشنده از جانب صاحب سند اجازه فروش نداشته و خودسر اینکار را کرده باشد . به نظر به وکیل احتیاج دارید یا لااقل با رایزنی و توافق با صاحب سند ، جلوی باطل شدن معامله را بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است. می توانید تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

طرح دعوا مطرح کنید در صورت راهنمایی بیشتر از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ادعای مالک به‌نظر بلا دلیل است و بعد از مدت زمان و انتقال خودرو چنین ادعایی قابل توجه نیست و و دلایل و مدارک شما متقن و محکمه پسند خواهد بود د صورتی که نیاز به اخذ توضیحات بیشتر می‌باشد از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید تا راهکار مناسب حقوقی اعلام گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طرح دعوا مطرح کنید در صورت راهنمایی بیشتر از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مدت زیادی از تنظیم مبایعه نامه بین شما و فروشنده گذشته باشد و خودرو در تصرف شما باشد شخصی که سند به نام ایشان است نمیتواند
ادعای فروش مال غیر نماید . شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک به طرفیت فروشنده و شخصی که سند به نام ایشان است اقامه نمایید جهت مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به انتقال سند بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تنظیم سند و فک پلاک را به طرفیت فروشنده و مالک بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر از فروشنده مدارک مثبت مالکیت ایشان ( مبایعه نامه قبلی ) اخذ کرده اید دادخواست الزام به فک پلاک و تنظیم سند علیه مالک اصلی و فروشنده تنظیم کنید .
نتیجه این دادخواست مشخص خواهد کرد که انتقال مال غیر صورت گرفته یا خیر .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
اگر فروشنده مدارک مثبت سمت مانند وکالت و..‌داشتند که ادعایی پذیرفته نخواهد شد
در هر صورت در حال حاضر به طرفیت فروشنده و مالک اصلی دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک مطرح نمایید