مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کالا

با سلام و احترام
طی توافق شفاهی من با یکی از همکارانم (ایشان را نزدیک به دو سال است که میشناسم) در صنعتی که هر دو در آن فعال هستیم، داشتم، قرار شد در ازاء مبلغ نهصد و پنجاه میلیون تومان، نود و پنج دستگاه موتور از ایشان طی دو ماه تحویل بگیرم. به دلیل مختلفی تحویل این دستگاه ها در موعد مقرر صورت نگرفت و بعد از پنج ماه، نود دستگاه از سوی ایشان به من تحویل داده شد و اعلام کردند که پنج دستگاه باقی مانده را به دلایل مختلفی ارسال نخواهند کرد (انگیزه اصلی ایشان برای عدم تحویل محصولات، افزایش قیمت شان است. قیمت هر عدد از موتور ها در حال حاضر بیست میلیون تومان است).
بعد از تهدید من به شکایت از ایشان در تعزیرات، شخص مقابل اعلام کرد که می بایست نه درصد بیش از مبلغ توافق شده اولیه جهت ارزش افزوده پرداخت کنم تا پنج دستگاه دیگر را تحویل دهند. در صورتی که در لیست قیمت شرکت ایشان هیچ اشاره ای به افزوده شدن ارزش افزوده به قیمت محصولات نشده است.
متاسفانه پیش فاکتور هایی که من از ایشان دارم، بدون مهر و امضا است (فایل پیش فاکتور در واتس اپ برایم ارسال شده است). اما رسید واریز وجه ام به سه حساب مختلف ایشان موجود است (از ترس مالیات گفتند که به سه حساب مختلف شان پول واریز کنم).
میخواستم من را راهنمایی کنید که از چه طریقی میتوانم از ایشان شکایت کنم که به پنج موتور باقی مانده ام برسم؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

متاسفانه قرارداد کتبی ندارید و پرداخت ها در 3 حساب متفاوت بوده . کارتون کمی سخت هست مگر پول واریزی به ایشان در قبال مطالبه وجه اقدام کنید