مشاوره حقوقی رایگان - خرید دستگاه جوراب بافی از شرکت ...

سلام بنده یک سال پیش با شخصی که خود را همه کاره شرکت (حساب دار) میدانست قراردادی مبنی بر خرید دستگاه جوراب بافی به مبلغ 6میلیون و دونفری هم زیر قرارداد را امضا کردیم. و در اصل قرارداد به شرکت ... و در واقع بنام شخص دیگری بود ولی ایشان گفتن من همه کاره شرکتم و با من باید قرارداد ببندی من هم همین کار را کردم و گفت ظرف 20 روز دستگاه را تحول میدم و من هم تمام مبلغ را به کارتش واریز کردم. ولی ایشان دستگاه را تحویل ندادن و من مجبور به شکایت تحت عنوان کلاهبرداری کردم و در جلسه رسیدگی هم ایشان گفتن درسته پول به حسابم واریز شده ولی من نتونستم دستگاه را تحویل بدم شرایطم مناسب نبود. بازپرس چرا من را محکوم و ایشان را تبرئه کردن؟ تمام مدارکها و واریزی کارت هم به بازپرس نشان دادم. از چه راهی باید شکایت میکردم

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام من تو جلسه رسیدگی هم گفتم یا پولمو پس بده و یا دستگاه را تحویل بده

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام .چون برای بازپرس مسجل شده که متهم سوء نیت نداشته لذا ایشان را ازجنبه کیفری تبرء نموده. خواسته آخری شما ازبازپرس,جنبه حقوقی دارد.اگرپول را می خواهید بایدطرف راضی به اقاله(انحلال)معامله وپرداخت ثمن باشد والا شما یک طرفه نمی توانید معامله رافسخ وثمن را دریافت کنیید .فقط الزام به تحویل مبیع را باید ازدادگاه بخواهید.