مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کسی که قرار بودی یه وسیله بیاره ولی نیاورده

با سلام یک نفر که فروشندس قرار بوده یه وسیله برام دو هفته ای بیاره ولی الان دوماهه که نیاورده و من بهش یکو پونصد بیعانه دادم چون به اندازه بیعانش بهم سفته داده ولی اون دستگاه زمانی که میخواستم بخرم 9 میلیون بوده ولی الان 24تومنه اون بهم یکو پونصدو میده همین الان ولی من خسارت می‌خوام ازش امکانش هست این؟ چکار کنم خسارت من جبران بشه باید چجوری شکایتی کنم و یا اصلا به جایی میرسه شکایت من یا نه؟

پاسخ ها :

زين العابدين  اسماعيل پور

جناب آقای زين العابدين اسماعيل پور :

سلام
چنانچه قراردا مکتوب و موضوع خسارت قید شده باشد، میزان خسارت ضمن جلب نظر کارشناسی قابل مطالبه است و الا صرفا مبلغ بیعانه قابل مطالبه خواهد بود.
موفق باشید