مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام اینجانب در تاریخ 97 /08/01یک قطعه زمین از زمین های قائم به آقای ب. به مبلغ 460/000/000ریال فروختم و پول آن را به بانک گذاشتم تا 4ماه بعد یک وام 500/000/000ریالی گرفته تا یک ماشین بخرم 45روز بعد از معامله یعنی در تاریخ 97/10/15 از بنگاه به من زنگ زدند و گفتند که پولت را بیاور و در معامله ها تو هم شرکت کن آن روز من مبلغ 533/000/000ریال به آنها پرداخت کرده و در معامله شریک شدم حال بعد از 20ماه به آنها گفتم من پول لازم دارم و در تاریخ 99/05/05مبلغ 480/000/000ریال به من پرداخت کرده و هیچگونه صورت حسابی به من نداده اند در صورتی بهاء قطعه زمین15/000/000/000میباشد
حالا من چکار متوانم بکنم با تشکر

پاسخ ها :

عیسی حمیدی

عیسی حمیدی :

استان :

اصولا می بایست نام شما نیز به عنوان خریدار در قطعه خرید شده درج میگردید که ظاهرا چنبن نشده و کاری نمیتوان کرد.تنها راه اینه که بابت مطالبه وجه سهم الشرکه طرح دعوا کنید که اثبات شریک بودن در آن ملک مورد ادعای شما رو میطلبد و اگر دلایلی نداشته باشید نتیجه ای نخواهد داشت