مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن آپارتمان توسط مستاجر

با سلام. شخص الف آپارتمانی را به شخص ب اجاره می دهد و در قرارداد، حق واگذاری به غیر به را به شخص ب می دهد.
شخص ب منزل را به مبلغ 30 میلیون به شخص ج رهن می دهد. مدت قرارداد منقضی شده و مستاجر به دلیل عدم پرداخت وجه الرهن ملک را تخلیه ننموده. آیا شخص ج حق رجوع به الف برای مبلغ فوق را دارد؟ آیا بحث قائم مقام مصداق دارد؟
با تشکر از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

اجاره دادن آپارتمان توسط مستاجر قائم مقام مالک اجاره دادن ملک توسط مستاجر روابط موجر و مستاجر موجر مستاجر