مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و انتقال مال غیر (اجاره آپارتمان)

با سلام
آپارتمانی که مالک آن هستم را به صورت نیمی رهن و نیمه اجاره به شخصی واگذار کردم. شخص مذکور با سو استفاده از اعتماد من با نامی ساختگی قرارداد را امضا کرده و قرارداد مهر بنگاه ندارد. فقط امضا و اثر انگشت طرفین هست. از سوی دیگر این فرد برخلاف متن قرارداد اقدام به واگذاری مورد اجاره به صورت رهن کامل به غیر نموده است. بدین ترتیب پول زیادی را در قالب رهن از مستاجر ساکن گرفته، بخش کمی از آن را به من پرداخته و اجاره معهود را نیز نمی دهد. در ضمن قرارداد مستاجر ساکن فعلی نیز مابین مستاجر ساکن و فرد کلاهبردار بسته شده است.
لطفا ارائه طریق فرمائید.

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در قرارداد های چاپی و تیپ موجود در ازانس های مسکن حق واگذاری به غیر اسقاط شده است لذا این انتقال فاقد ارزش قانونی است
احراز هویت طرفین قرارداد از اهم وظایف بنگاه دار میباشد در صورت احراز موارد خلاف از مباشر ازانس به دادگاه و اتحادیه مربوطه شکایت کنید واجد وصف مجرمانه و تخلفاتی است