مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت ودیعه در صورت فوت مستاجر

با سلام. مستاجر بنده ( آقا و طرف قرارداد ) خودکشی کرد و وسایل هایش چند ماه در منزل ماند و بعد از چند بار تماس با خانواده پسر و زنش، بالاخره خانواده زن آمده و وسایل هایشان را بردند. حال خانوده پسر میگویند چرا تو گذاشته ای که ببرند و وسایل ما در آن جا بود. بنده هم گفتم من مسئول اموال نیستم و به من ربطی ندارد. حال میخواهند برای خیانت در امانت از بنده شکایت کنند. در حالی که کتبا و زبانا به من چیزی نگفته اند که نگهداری کنم و حتی پلمپ نکرده اند. سوال بعدی این که چون هر دو خانواده با هم مشکل دارند، بنده پول پیش را به دادگاه بدهم یا چه کنم؟

پاسخ ها :

علیرضا عطایی

علیرضا عطایی :

سلام بله میترمید توی حساب موقت دادگستری بریزید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. شما پول را به کسی نده بزار برن دادخواست ارائه بدهند و آن وقت پول را به حساب دادگاه واریز کن.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم