مشاوره حقوقی رایگان - تسویه با مستاجر فوت شده

با سلام
یک موردی پیش آمده که مستاجر در دوره اجاره در واحد مذکور به رحمت خدا رفته است.
قرارداد اجاره بر اساس رهن اجاره ماهانه بوده است.
در حال حاضر 20 روز از قرارداد باقی مانده است، جهت دریافت واحد مذکور به چه ترتیبی باید عمل نمود؟ آیا باید شکایتی تنظیم ‌نمود؟
پول رهن را به حساب دولت واریز کرد و یا بر اساس برگه انحصار وراثت پول را به وراث داد؟
مضاف بر این به علت فوت مستاجر، آن واحد پلمپ شده است. چگونه می‌توان واحد را فک پلمپ کرد و جهت پیدا کردن مستاجر بعدی ارائه بازدید نمود؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ابتدا بعنوان مالک(معترض ثالث)درخواست رفع مهروموم را ازمرجع مربوطه درخواست وسپس با پایان مدت اجاره,دستورتخلیه فوری را ازقاضی شورابخواهید.همزمان باتخلیه ودیعه رابه صندوق سپرده واریز می کنید ومرجع مربوطه ودیعه رابین وراث تقسیم می نماید.