مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدر

با سلام. پدرم ارتشی بودن و فوت شدن. مادرم مستمری میگرفتن و ایشون هم فوت شدن. من مجرد هستم و کارمند پیمانی 17 ساله هستم. میخواستم بدونم در صورتی که خرید خدمت کنم و بیمه ام قطع بشه، آیا میشه مستمری پدر برای من برقرار بشه؟ حقوق کامل رو میگیرم و چه مدت طول میکشه از درخواست مستمری تا دریافتش؟ متشکرم.

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام بله میتوانید مدت رو نمیدونم چقدر طول میکشه با این وضع تعطیلات کرونا

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که فرزند دختر مجرد باشید و شاغل نباشی میتوانید حقوق پدر را دریافت کنید