مشاوره حقوقی رایگان - قانون سه چهارم خدمت سربازی

با سلام. آیا بخشنامه تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران با حداقل 6 ماه حضور داوطلبانه در جبهه ها شامل قانون و رای هیات دیوان عدالت مبنی بر اختصاص سه چهارم مدت خدمت وظیفه در جبهه ها به عنوان سرباز وظیفه که به صورت داوطلبانه محسوب می شود می باشد؟

پاسخ ها :

قانون سه چهارم خدمت سربازی احتساب سه چهارم جبهه تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران خدمت داوطلبانه خدمت سربازی