مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث از پدربزرگ

با عرض سلام و احترام.
بنده پسری 23 ساله هستم و پدرم در 11 سالگی فوت نموده است. از زمانی که سن 18 سالگی را رد کرده ام از پدربزرگم ( ولی قهری ) سند خود را طلب کردم ولی ایشون به صورت توهین آموز میگه که نمیدم تا وقتی که خواهر کوچکترت هم از سن 18 سالگی رد شود. میخواستم بپرسم که این حق را دارد از لحاظ قانونی؟ آیا بنده میتوانم شکایتی علیه ایشان کنم؟ میخواهم از طریق قانون سند خودم را پس بگیرم.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام اگر سوال شما در رابطه با تعلق ارث به شما است باتوجه به اینکه پدرتان قبل از پدر بزرگ فوت نموده شرعا وقانونا ارثی به شما تعلق نمی گیرد منظور شما از سند درسوال مشخص نیست موفق باشید