مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام و خسته نباشید. مادرم 60ساله و دارای 3 خواهر هستند . یک خواهر از دنیا رفته است و پدرشان نیز دو برادر و یک خواهر هستند که هیچکدام از انها در قید حیات نیستند.
یک قطعه زمین بنام پدر بزرگ مادرم که ایشان نیز در قید حیاط نیستند باقی مانده است. ضمنا در زلزله منجیل روستای ما بکل نابود شد کلیه مدارک زمین و شناسنامه باطله پدر . مادرم از بین رفته است . گواهی فوت پدر مادرم را از اداره ثبت دریافت کردیم اما پدر بزرگ مادرم فاقد شناسنامه بوده است .
از ریش سفیدهای روستا استشهاد بر مبنای وراث پدر بزرگ {دو پسر و یک دختر بوده است} را تهیه کردیم .
حال مادرم میخواهد سهم الارث متعلق خود از پدربزرگش را دریافت کند چه باید بکند. توضیح اینکه بیشتر وراث در دسترس نمیباشند.
باتشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

سلام.از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه سهم الارث تقدیم دادگاه نمایید دادگاه تحقیقات لازم و استعلامات مربوطه را در این خصوص انجام میدهد و جای نگرانی نیست