مشاوره حقوقی رایگان - وراث

سلام وقتتون بخیر ما در شهرستانمون مقداری زمین های پدری داریم که چهل سال پیش فوت کردن و این که در دهیاری و دفتر ثبت اونجا زمین ها به نام پدربزرگ بنده ثبت شده ایشون سه تا فرزند دارن دوتا پسر یه دختر بنده پسر یکی از اون پسرهاشم و تک فرزند هم هستم پدرم سال 86 فوت کردن حالا بعد از مدت ها عمو و عمه من بدون این که به من اطلاعی بدن رفتن اون زمین هارو به نام خودشون ثبت کردن فروختن و میگن به تو حقی نمیرسه پدرت مرده از طرف منم اونجا تو یه برگه ای مهر و اثر انگشت زدن تروخدا کمکم کنید من یچم داره بدنیا میاد میخوام بدونم اگر حقی دارم قانونی بگیرم عمه و عموی من بهم خیانت کردن.من کسیو ندارم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله به شما ارث می‌رسد با توجه به اینکه پدر شما بعد از پدربزرگ فوت کرده به شما ارث می‌رسد شما در اینجا می‌بایست از تخصص وکیل استفاده نمایید اگر از طرف شما امضا زده شده باشد این کار را می‌تواند برای شما کمی راحت‌تر نماید