مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و فحاشی

با سلام. ساکن یک آپارتمان سه طبقه تک واحدی هستم. طبقه سومی هستم. طبقه پایین مدام اعتراض داشت به سر و صدای بچه که باعث سلب آرامش ما شده. هر چی هم ما بچه رو آروم میکردیم باز هم به بهانه های دیگر ناراحتی درست میکردن و آخرش کار رو به درگیری رسوندن. بچه 6 ساله رو در آسانسور میترسوندن و تهدیدش میکردن که سوار آسانسور بشی برقش رو قطع میکنیم بمونی داخل آسانسور. یا بچه میخواست بره پارکینگ با دوچرخه بازی کنه آسانسور رو طبقه 2 نگه میداشتن و درش رو میکوبیدن به هم که بچه بترسه. دیگر همسرم طاقتش تموم شد رفت در خونشون هرچی در زد باز نکردن همسرمم با مشت کوبیده بود به در واحد بعد همسر این آقا با دو تا دختر بزرگشون ریخته بودن سر همسرم و کلی هم کتک کاریش کرده بودن و کلی هم فحش بد و ناموسی به همسرم دادن. من بالا بودم صداشون رو میشنیدم ولی چون طفل شیرخواره داشتم نمیتونستم پایین برم. پدر شوهرم منزلمون بود رفت پایین همسرم رو آورد بالا. اون ها زنگ زدن 110 اومد و گفتن این آقا به در منزل ما حمله ور شده و ما رو تهدید کرده و به ما فحاشی کرده در صورتی که اصلا همسرم نه فحاشی کرد نه تهدیدی. فقط گفته بود چرا با این بچه اینجوری میکنید. که ریخته بودن سرش سه نفری. عموی همسرم هستن و ما خونه رو از ایشون خریدیم. حالا با توجه به این اعلام جرمی که اون ها مطرح کردن آیا ادعاشون مورد قبول هست؟ همسایه طبقه اول هم ساکن نیستن و خونه خالی هست و شاهدی برای حرفشون نیست. فقط یک مغازه دار روبروی آپارتمان هست که رفتن سراغ اون که بیا ببین ما درگیر شدیم و این آقا به در خونه ما حمله ور شده و شما بیا در دادگاه شهادت بده. آیا این آقا میتونه به عنوان شاهد در دادگاه شهادت بده؟ با توجه به این که اصلا در زمان درگیری اون جا نبوده. آیا میتونن ادعاشون رو ثابت کنن؟ صورتجلسه مامور نیروی انتظامی به چه صورت تنظیم میشه با توجه به این که زمان درگیری نبوده. بعدا اومده و این افراد جاکفشی جلوی در خونشونو ریختن رو زمین و یه جورایی مثلا صحنه سازی کردن که همسر من این ها رو ریخته و به در آسیب زده. ولی نه شاهدی دارن نه دوربین مدار بسته ای. فقط همین آقای مغازه دار هست که احتمالا برای شهادت بیاد. ممنون میشم راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام بصرف طرح شکایت بدلیل مراجعه همسرشما به درب اپارتمان انها ممکن است دادگاه همسرشمارا محکوم کند اگر امکانش هست صلح کنند موفق باشید