مشاوره حقوقی رایگان - دیه سرنشین تصادف

با سلام. بنده خرداد ماه سال 98 تصادف داشتم. به عنوان سرنشین جلو. طی کارشناسی مقصر 50 _50 تشخیص داده شد.
مراحل دادگاه و تا اجرای احکام طی کردم و در آخرین جلسه دادگاه گفتند یکی از راننده ها مدارک لازم و به بیمه داده و یکی نداده.
بیش تر از یک ماه از آخرین جلسه میگذره و‌ هیچ‌ ابلاغیه ای برای من نیومده. من باید روند پرونده ام رو از کجا پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام از طریق سامانه عدل ایران ویا سامانه ثنا با استفاده از شماره ملی ورمز شخص وهمچنین رمز موقت با ورود به صفحه شخصی خود از شرایط پرونده مطلع شوید در غیر اینصورت به صورت مستقیم به شعبه مراجعه کنیدموفق باشید