مشاوره حقوقی رایگان - دیه سرنشین.کبودی

سلام
چند روز پیش با خودرو شخصیم در مسیر شمال دچار حادثه شدم ،شانه و دست چپ همسرم اسیب دیده ،بازوی مسرم به اندازه کف دست کبود شده .میخواهم از بیمه سرنشین خودرو برایش دیه بگیرم
مخواهم بدونم حدودا چقدر بیمه تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پزشکی قانونی بر اساس میزان کبودی و اثار دیه را مشخص میکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میزان جراحات را پزشکی قانونی تعیین می کندو اجرای احکام محاسبه می کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید خانواده شما علیه شما شکایتی را طرح در دادسرا مطرح و طرح پزشکی قانونی معاینات انجام درصد دیه تعیین گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید درصد آسیب ها توسط پزشکی قانونی مشخص شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مبلغ دیه توسط پزشکی قانونی با توجه به نوع و محل و میزان آسیب تعیین خواهد شد