مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

سلام ب.ز هستم سال 97به عنوان سر نشین تصادف با ماشین چپ کردیم در شمال هنوزم ک هنوزه پای من خوب نشده تاندون نها پای چپم به مشکل بر خورده و پلاتین هم دارد، جف ساق دستام و روی یک پنج دستم استخوانش خورد شده ، تازه پلاتین پام و یک دستم را در آوردم آیا میتوانم از پزشکی قانونی و بیمه شکایت کنم بابت و هزینه اینهارو و نقص عضو پنج دستی ک نزده بود تو بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد