مشاوره حقوقی رایگان - منع تعقیب

سلام و خسته نباشید بنده شاکی هستم بابت پرونده مال نامشروع و کلاه برداری و رباخواری که در مرحله بازپرسی ثابت شده ربا است برای متهم
قرار منع تعقیب صادر شده و من میتوانم باموافقت دادستان ظرف 10روز اعتراض کنم در دادگاه کیفری ایا به پرونده رسیدگی میشود یا نه ممنون از شما

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. بله. ظرف 10روز نسبت به قرار اعتراض کنید، پرونده برای رسیدگی مجدد به دادگاه ارسال می شود.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام نیازی به جلب موافقت دا دستان نیست ظرف مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید