مشاوره حقوقی رایگان - عدم بازگشت همسر به زندگی

بنده و همسرم یک سال پیش در ترکیه ازدواج کردیم همسر بنده یک ماه پیش برای دیدار با فرزندانش به ایران برگشته و با طرح این موضوع که می خواهد پیش فرزندانش بماند و آزاد باشد و زندگی مجردی داشته باشد از بازگشت خودداری می کن. متاسفانه حکم بین ما همسر سابق ایشان شده اند و با طرح این موضوع که چون ایشان مادر بچه های من هستند حق دخالت دارند موضوع را پیچیده کرده اند. اولا ادعا می کنند در صورتی که همسر من به دفترخانه برود و گواهی کند که میخواهد از من جدا شود به من نامحرم می گردد و دوما هیچ قانونی نمی تواند ایشان را مجبور به طلاق کند. و به همین بهانه کنترل تمام امور همسر من را در خانه بچه هایش بر عهده گرفته به طوری که همسر من بدون اجازه وی حق تماس با من ندارد. در این زمینه من چکار باید بکنم.

پاسخ ها :

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام
شما در ابتدا باید علیه همسرتان اقامه دعوای الزام به تمکین نمایید . توصیه می شود که به وکیل دادگستری مراجعه نمایید .