مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام. پدر من سال 94 یک چک به مبلغ 30 میلیون کشیده و الان حکم جلبشو گرفتن و روی چک 70 میلیون سود اومده. اول اینکه این مقدار افزایش زیاد نیست؟ و دوم اینکه بابام اعسار زده و شاهد هم برده اگه رای دادگاه به اعسار نیاد باید چیکار کنیم و اینکه اگه نتونیم اقساط رو بعد از اعسار پرداخت کنیم چی میشه؟ در صورتی که ما واقعا هیچی نداریم نه خونه نه ماشین نه حساب بانکی

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود بر شما
در صورت عدم پرداخت مبلغ محکوم به ،محکوم له میتواند از اجرای احکام حکم جلب نامبرده را بگیرد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سلام اميدوارم با تهيه مدارك لازم و شهود اعسار به تقسيط صادر شود