مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

باسلام خدمت شما پسر منو بدون مدرک و فقط بخاطر کمی شباهت چشم و ابرو به کسی که سرقت کرده روانه زندان کردن 3ماهه قرار 200 میلیون صادر شده. در ضمن از اونجایی که سابقه داره و مامورا بخاطر سابقش الکی هی گیر دادن و نتونستن جرمی براش بتراشن الان این پرونده رو با 2 تا شاکی سنگین درست کردن درصورتی که شاهدان قبلاً گفتن این نیس ولی اونا به شاکیا گفتن خودشه درصورتی که از لحاظ فیزیکی و چهره خیلی فرق داره حتی دست اون سارق خالکوبی ندارم ولی جفت دستای پسر منو داره بهر حال بنده با اینکه اعتراض زدم به کارشناس چهره و پسرم هم درخواست مجدد شناسایی داده ولی گوش نمیدن در حال حاضر گفتن یا سند 200 میلیونی یا جواز کسب یافیش حقوقی معتبری میلیونی وار اونجایی که بنده تحت پوشش بهزیستی هستم و پدرشم نداره و 2روز بیشتر وقت ندارم بابت تهیه فیش چیکار کنم و چطوری بی گناهی پسرمو ثابت کنم با تشکر

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

باید وثیقه رو تهیه کنید تا بتونن آزاد باشن تا رای صادر بشه نوع قرار مربوط به بازپرس هست نهایتا میتونید به قرار اعتراض کنید