مشاوره حقوقی رایگان - انتقال برون استانی فرهنگی به تبعیت از همسر

سلام، خسته نباشید، ببخشید من استخدامی ماده 28 آموزش و پرورش، ورودی97 هستم، همسرم کارمند نیروی دریایی بندر عباس هستند و خودم در منطقه خمیر خدمت می کنم، همسرم آذر امسال بازنشسته می شوند، ابتدا قرار بود ایشون خودشون رو ابقا کنند ولی ارتش موافقت نکردند، الان خونه سازمانی رو هم تا اردیبهشت 1400فرصت دادند، استفاده کنیم، همسرم هم میخوان برگردند به شهر خودمون مشهد، حالا من نمیدونم چکار کنم. راهی هست چاره ای هست، من کارشناس ارشد فیزیک اتمی اصفهان، دبیر فیزیک و قبل از قبولی 6سال دانشگاه تدریس میکردم. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به تبعيت از همسر بازنشسته در قانون نداريم يا من نديدم
مادامي كه فرد در شرايط خدمت مي باشد اين انتقال صورت مي پذيرد