مشاوره حقوقی رایگان - کارمندی چند سال پیش بازنشسته شده است .

سال 77 شرکت الف با شرکت ب ادغام شده است و در سال 84 با شرکت پ ادغام شده است و ایشان قبل از ادغام به اداره A که در اصل راس همه این شرکت ها بوده منتقل شده است و اکنون درخواست سنوات از اداره پ را دارد. حال با توجه به شرایط فوق حق سنوات را نسبت به اخرین حقوق ایشان چگونه محاسبه می شود.

پاسخ ها :

دانیال علیدادی سلیمانی

جناب آقای دانیال علیدادی سلیمانی :

با سلام،مورد اختلافی است و باید با مدارک و ادله اقامه دعوا نمود تا بتوان سنوات را از سال 77 اخذ نمود،می‌توانید جهت مشاوره رایگان با بنده تماس بگیرید.
09127672336 سلیمانی