مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

با سلام و احترام. از اول فروردین در داروخونه شبانه روزی مشغول به کار شدم فقط ماه اول قرار شد 1میلیون بجز اضافه کار حداکثر 4ساعت و به غیر از جمعه کار و تعطیلات رسمی .. که ماه اول رو 1300 داد و قرار شد ماهه بعد چک حقوق کامل بده که الان 7ماهه همان 1300 رو میده میگه ماه بعد همه رو میدم ولی نمیده الان میخواد یکی دیگه رو بجای من بیاره داره به نوعی به من تهمت میزنه که ترک کار کنم. یا درگیری بوجود بیارم. بیمه هم نکرده. ایا میشه باقی مانده حقوق رو که خودش قول داده بگیرم. و بابت بیمه شکایت کنم. متشکرم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شما بايد دادخواست دهيد و كليه حق السعي و حقوق ناشي از اشتغال را بخواهيد