مشاوره حقوقی رایگان - ارائه خدمات به کانال های تلگرام

سلام وقت بخیر. ما تیمی از برنامه نویسان هستیم که قصد ایجاد یک بستر بر روی وب جهت ارائه ی خدمات به ادمین های کانال های تلگرامی رو داریم تا بتونن کانال هاشونو بهتر و با امکانات بیشتری مدیریت کنن.
سوال من این هست که اگر کانالی از امکانات ما برای انتشار محتوای خلاف قانون استفاده کنه جرمی متوجه مجموعه ی ما میشه یا نه ... با تشکر

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام بله.چون شما موسس و سرپرست اصلی و مسئول مدیریت به زیر مجموعه ی خود هستید