مشاوره حقوقی رایگان - چک شرکتهای سهامی خاص

سلام من یه شرکت سهامی خاص دارم که میخام واگذار کنم. یعنی اعضای هیئت مدیره و مدیر عامل کامل تغییر کنه. شرکت الان در حال حاضر قرارداد جاری داره و چک های شرکت در بازار هست. حالا اگه من بخام تغییر بدم چکهای خرج شده به تاریخ قبل از تغییر و چکهای خرج شده بعد از تغییر و همچنین چکهای سفید امضا که اگه بعدا تاریخ بخوره چی میشه. وضعیت مالیاتی شرکت بدهی و معوقات قبل و بعد از تاریخ تغییر چطور میشه. خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین.تشکر

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. شما باید تمام موارد را در زمان انتقال مشخص و تکلیف چکها را مشخص کنید.