مشاوره حقوقی رایگان - چک شرکت سهامی خاص

سلام، من عضو هیئت مدیره شرکت سهامی خاص هستم با پنچ درصد سهم و طبق اساسنامه شرکت هیچگونه حق امضایی به من داده نشده ، مدیر عامل شرکت یک خرید شخصی با چک شرکت انجام دادن و چک پاس نشده، بعد از گذشتن دو سال از تاریخ چک اقدام قانونی انجام دادن و به مرحله ی حکم قطعی شورا (تضامنی) محکوم شده ایم، شرکت تعطیل و اعضا هم متواری هستن، لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام باید اساسنامه و حدود اختیارات اعضا را بدانیم .در هر حال می توانید علیه مدیر عامل که از موقعیت خود سوء استفاده و باعث متضرر شدن شما شده شکایت کنید