مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت محل پارکینگ در قولنامه و سند

من سال 98 واحد ساختمانی را خریدم که پارکینگ در آن مبایعه نامه ذکر شده جنوب شرقی
وقتی که سند آمد نوشته شده بود جنوب غربی.
مالک به اختیار خود و بدون اطلاع جای پارکینگ ها را عوض کرده است و در محضر من متوجه نشدم

با وجود اینکه سند بنام من زده شده است و یکسال میگذرد
میشود کاری کرد؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
با عنایت به امضای سند رسمی مبنی بر قبول پارکینگ جنوب غربی هر چند بدون خواندن متن باشد اثبات آن بسیار دشوار است.
لذا پیشنهاد می شود از همان پارکینگ استفاده نمایید.
در هر حال راه طرح دعوی حقوقی هم برای شما باز است عمل اثبات این موضوع با دشواری روبه روست