مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت محل پارکینگ در قولنامه و سند

باسلام
اینجانب یک واحد آپارتمان از ساختمان 7 واحده که دارای 2 ورودی پارکینگ هستش رو خریداری نموده ام ، در قولنامه و شفاها پارکینگ داخل کوچه که به زیر زمین منتهی میشه به من فروخته شده حال مالک سند تفکیکی گرفته و قصد انتقال سندها به نام خریدار رو داره. مشکلی که وجود داره پارکینگ اینجانب طبقه همکف لحاظ شده که موقعیت بدی داره، تکلیف چیه و چگونه میتوان ادعای پارکینگ داخل کوچه که در زیر زمین هستش رو کرد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام مبایعه نامه و سایر مدارک باید بررسی شود. در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید