مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند با وکالتنامه

یک قطعه زمین به صورت وکالتی سال 70 خریداری شده که 400 متر از 5 هزار متر هست برای گرفتن سند باید چه کرد وکالتنامه خودم هست با وکالتنامه فروشنده مربوط به سال 69 اونم وکالتی خریده ولی سند هست فقط مال سال 43 هستش قدیمیه

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه در وکالتنامه ها سلسله مراتب رعایت شده باشد و از مالک اصلی وکالت رسیده به دیگری و سپس به شما منتقل شده باشد ، شما جانشین مالک میشوید و می توانید برای امورات تنطیم سند ابتدا به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید تا مقدمات انجام شود