مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند با وکالتنامه

باسلام.ملکی اعیانی اجاره از منابع طبیعی سال1394به 5000متربه صورت اجاره به صورت سالانه ثبت اسناد رسمی شده حال همین آقای و دو نفر دیگر ادعای مالکیت میکند‌وکیل (پدرم) وکالت کاری بلاعزی محضری ثبت کردند و آذر سال 77وکالت جعلی بدون تشریفات زدند و بدون اطلاع آخرش با کافه خیارات بنده را خارج کردند من تو شهر دیگری زندگی میکنم.یک برگ آواری سفید امضا چندین سال قبل واسه کار دیگری بوده یک قراردادی خودشان نوشتند مد نظرشان بود.بنده اقرار میکنم کلیه ماحقات و منظماتاز حیث اراضی موضوع به سال 74 بنده با منابع طبیعی قرارداد اجاره ثبت محضری بنام فقط خودم اشاره میکندو نیز تصرف جایگاه بنزین فوق نموده است و ضمنا.توجه(اینجانب کلیه حقوق فوق را اعم.منصوره.فرضبه دریافت نموده استو در آتیه اگر بخواهم ادعا بکنم آغاز سختیبنمایماز درجه اعتبار ساقط چغیر مسموع خواهدبودو هیچ گونه حقی نداشته و ندارد)بند هیچ اطلاعی از قرارداد و وکالت نداشته و ندیدام.وکالت بلاعزلی صادرشده و قرارداد قبل از پایان کارو افتتاح مهر78 بوده وکالت و قرارداد باهم مخالف هستند قرارداد تقسیم دانگ وکالت بلاعز کاری وکافیه خیارات خوان هاله الزام سند عرصه و اعیان واخواهی دادندحکم غیابی به تلزم قاضی رای داده واخواهی 3 بار دادمیا رد دفتر یا نقص میخورد شهریور واخوی به دادگاه استان دادم تا زه بهمن ماه فرستادند
آن هم ناقض می‌فرستم میخواهم به نتیجه نرسد هم مدیر وهم دادیار شعبه اول بخاطر اینکه یک مبلغی گرفتند بابت دریافت سندسند خواهم از ثبت گرفتند دست خودشون هست.دادیاشعبه اصلا مدارک بنده را اراق واگذاری ملک و اوراق شرکت نفت و بدون استعلام ثبت سریع خم صادر کرده ملک غیر منقول راو خواهان ها مال غیر خریدند با اینکه می‌دانستند و خیلی پایین خریدند.بنظر شما چه بکنم وقت ندارم 19 اسفند وقت جلسه تجدیدنظر داریم ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قابل بررسی است نیاز به اطلاع از جزییات بیشتری دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به تخصصی بودن سوال شما بهتر است در این خصوص جهت مشاوره تخصصی تماس بگیرید