مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی اثبات محجوریت

ابوی اینجانب در اثر زایده مغزی فوت کردن و چند روز آخر عمرشون به خاطره مرگ مغزی در بیمارستان بستری بودن. بعد از فوت ایشان متوجه شدیم یک ملکی را به صورت مبایعه نامه ای به قیمت خیلی ارزان 4 ماه قبل از فوت فروختن. چون معامله مبایعه نا مه ای بوده هنوز سند رسمی نخورده. خریدار به ما فشار میاورد که ما به عنوان وراث سند قطعی بزنیم. ولی ما مدعی هستیم ایشون در اثر زایده مغزی قدرت تصمیمگیری درست نداشتند و از خریدار تقاضای فسخ معامله را داریم و مبلغی که بابت ملک پرداخت کرده اند را به ایشان بر می گردانیم. آیا امکان‌فسخ معامله وجود دارد؟ راههای اثبات محجوریت چگونه است؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر فروشنده محجور بوده معامله باطل است و معامله باطل اثری ندارد برای اثبات محجوریت می تواند شاهد و مدارک بیمارستان باشد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

ابتدا دادخواست اثبات حجر به استناد مدارک پزشکی و شهادت شهود بدهید ، د صورت اثبات حجر ابطال معامله را از دادگاه بخواهید