مشاوره حقوقی رایگان - وكالت بلاعزل طلاق

با سلام و خسته نباشيد
بنده ١ وكالت بلاعزل طلاق از همسرم گرفتم كه اعتياد هم داشت ولي اثبات نتونستم بكنم..بعد از اينكه وكالت و گرفتم چند روز بعدش براي طلاق اقدام كردم كه با وجود وكيلم همسرم از وكيلم شكايت كرد كه سر منو كلاه گذاشته و براي دلگرمي و برگشت زنم به زندگي وكالت دادم و اصلا هيچگونه عقد خارج از لازمي بين ما انجام نشده و الان چيزي حدوداً ٤ ماهه كه دادگاه راي نداده تا اينكه دوتا از خواهرام و مادرم و شوهر خواهرم آماده شدن كه بيان شهادت بدن كه عقدي بين ما به صورت شفاهي انجام شده و شوهرم براي من شاخه گل آورده و من در عوض بهش مقداري پول دادم..
حال چند روز ديگه دادگاه داريم
ميخاستم كمكم كنيد تا از شر اين معتاد خلاص بشم
با تشكر

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

سلام
شیوه ای که در اثبات عقد خارج لازم اتخاذ نمودید صحیح است و در ادله اثبات ادعای خود بیشتر تلاش کنید و موضوع را قابل باورتر بیان فرمایید